Që prej dy ditësh, loja e Olta Gixharit në “Big Brother VIP” është kthyer në një bètejë kërcënίmesh ku aktorja pretendon se ka një arsenal materialesh për të nxjerë për vajzat e shtëpisë, Kiarën dhe Efin.

Kërcënimet për Kiarën janë të qarta, ajo e ka me gruan e Luizit, siç edhe i drejtohet dhe jo drejpëdrejtë me moderatoren.

Po me Efin? Çfarë di aktorja Olta Gixhari për Efin e cila ka vetëm 2 vite si personazh publik? “Edhe asaj tjetrës Efit i kam gjëra, që ajo nuk e ka idenë që unë i di.

Atë po të dua, me një fjali e nxjerr jashtë”, ishte kērcënίmi i hapur i Oltës i cili me gjasa i referohet një video +18 të ish konkurrentes të Përputhen e cila po qarkullon në WhatsApp.

Bëhet fjalë për një video +18 të cilën Efi e ka regjistruar vetë dhe ja ka nisur dikujt, që pabesίsht e ka publikuar.

Zgjodhëm të mos shpërndanim imazhet edhe pse ato po qarkullojnë në të gjitha mediat për respekt ndaj një vajze e cila është e mbyllur në një shtëpi dhe nuk mund të flasë në lidhje me këtë. Gjykojmë që ato imazhe përbëjnë një vepër peηale për personin që i ka nxjerrë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *