Bekteshi: I përkas BDI-së, Ahmeti e dha qëndrimin e tij!

Në emisionin Klan Debat, ministri i Ekonomisë – Kreshnik Bekteshi tha se ai i takon BDI-së dhe jo fraksioneve.

‘‘Ali Ahmeti çështjet i bën publike, ai e tha qëndrimin e tij dhe qeverisë sa i përket BDI-së, pra janë spekulimet gjërat se Izet Mexhiti do ta zëvendësoj Artan Grubin e disa tjera pra janë spekulime që ia duan të keqen BDI-së” – tha Bekteshi

Në pyetjen e gazetares se nga cili krah është Kreshnik Bekteshi i ”zjarrit” apo ?

Ministri Bekteshi u përgjigj se ai është nga krahu i BDI-së, dhe se i përket vetëm BDI-së.

Të fundit

​Sot mësohen dy çerekinalistët e fundit të Botërorit

Me dy ndeshjet që do të zhvillohen sot, do...

Sekreti për t’u bërë i pasur: Jetoni nën mundësitë tuaja!

Është e mërzitshme, por kjo nuk do të thotë...