Imami i Qabesë në Kosovë, Myftiu doli e priti në aeroport

Myftiu i Bashkësisë Islame të Kosovës (BIK), Naim Tërnava e ka pritur në aeroportin e Prishtinës, imamin e Qabesë, Abdullah Avad el-Xhuheni dhe delegacionin shoqërues.
Bashkësia Islame këtë vizitë e konsideron të nivelit të lartë.
Një rast i ri i ngacmimit seksual në Istog, dyshohet se 18 vjeçari e çoi në livadh një 11 vjeçare
“Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava me bashkepuntorë priti në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” imamin e Qabesë dr. Abdullah Avad el-Xhuheni dhe delegacionin shoqërues”, ka shkruar BIK në njoftim.
5485663028137022Qabeja është vend i shenjtë për besimtarët myslimanë.

Të fundit

Sa orë gjumë duhet të bëjnë bebet?

Rekomandimet për orët e nevojshme të gjumit tek fëmijët...