Shkup/ Koncertet e Derek Han Tribute, dy mbrëmje spektakolare të muzikës

Më 27 dhe 28 qershor, bashkohuni në Koncertet e Derek Han Tribute, dy mbrëmje spektakolare të muzikës në kremtimin e pianistit koncertor Derek Han, i cili performoi rregullisht në Kosovë dhe në Ballkanin Perëndimor për 20 vite. 🎹

📍27 qershor, ora 19:30 – Salla e Filharmonisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Shkup

📍28 Qershor, ora 19:30 – Pallati i Rinisë dhe Sporteve “Salla e Kuqe” me Orkestrën Filharmonike të Republikës së Maqedonisë së Veriut, realizuar nga Deniola Kuraja dhe me artistet e ftuar ndërkombëtare Catherine Wethington – soprano, Erin Helgeson Torres – flute, Sihana Badivuku – violinë, Blerim Grubi – viola, Klevis Gjergji – piano, Rron Bakalli – violinë, Klaudio Zoto – violonçel dhe Andi Duraku – piano

Pikat muzikore përfshijnë vepra nga Beethoven, Mozart, Donizetti, Strauss dhe më shumë.

Rezervoni biletat tuaja falas sot në

www.derekhantributeconcert.com

Të fundit

Kulla 2022, fundjavë festive në automobilizëm

Garues nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut, Mali i...

Pas akuzave të Zhaklinës, vjen përgjigjja e Fifit

Gazetarja Zhaklin Lekatari sot ka ka reaguar ndaj një...