1 maji dhe 2 maji festë shtetërore për të gjithë qytetarët

1 maji dhe 2 maji 2022 do të jenë ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut. 1 Maji shënohet si ditë e punëtorëve, ndërsa sivjet i bie të jetë ditë e diel. Në raste të tilla, lidhet me ditën e hënë. Por ditën e hënë gjithashtu festohet edhe Fitër Bajrami, festë shtetërore në Maqedoninë e Veriut. Andaj ditën e diel dhe ditën e hënë të gjithë qytetarët janë të lirë dhe mund të festojnë.

Të fundit

Kriza energjetike, Rama: Ndihma e BE-së ndaj Ballkanit Perëndimor mos të ketë diferenca

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, pas takimit të Komunitet...

Bekteshi: Nesër takim me kompaninë për furnizim me gaz natyror

Ekipi qeveritar i Maqedonisë i udhëhequr nga kryeministri Dimitar...

Masat e reja anti-krizë, Bekteshi: Do të ndihmohen qytetarët dhe kompanitë që prodhojnë ushqime bazë

Ministria e Ekonomisë ka filluar komunikimin me kompanitë e...