KEDS-i paralajmëron ndërprerje të rrymës në disa vende

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

28.04.2022

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j5 Bardhosh (Kodi: 13000001) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Vendet: Një pjesë e fshatit Bardhosh.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave.

2.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

LP 10kV Qyteti(Mazgiti) (Kodi: 15019001 ) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mazgit te tyrbja, Prestreshët, Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët dhe Fakulteti i Gazetarisë.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve.

3.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i izolatorëve për eliminimin e prishjeve të shumta në largpërçues.

Gjakovë

1.

TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Opterusha (Kodi: 82000010) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoçë dhe Zoçishtë.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor në LP (lokacioni Zoqishtë).

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jezerci (Kodi: 40042003 ) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja: Vendosja e ndarësit linjor 10kV.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalj 10 kV Kllokoti (Kodi: 61065004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Xhylekarë.

Arsyeja: Bartja e rrjetit në shtyllat e reja të betonit.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalj 10 kV Bodrumi (Kodi: 30000014) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III dhe Zym.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

29.04.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtina

1.

NS 35/10(20)kV Mazgiti do të ndërprehet:

TR 1 (H10) dhe TR 2 (H07) pa tension mbesin daljet 20kV dhe daljet 10kV prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Mazgit te Tyrbja, Prestreshët, Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët, Fakultetin e Gazetarisë,

Shkabaj, Mazgit- një pjesë, Obiliq- një pjesë, Reforma, Al Petrol, Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Milloshevë (një pjesë), Llazarevë, Raskovë, Bakshi, Babimoc, Gracë, Milloshevë, Brezhnicë (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë), Prilluzhë, Bërrnica, NSH Monting, Noti, Raskova, Bakshia, Mulliri Prugovc, Berishët, Arena rstor, Plashnik Prugovc, Vehbi Pllana privat, Breznica, Kozarica dhe Barileva dhe RTK Bakshi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, eliminimi i pikave të nxehta në ndarësin e zbarrave në TR 1 ana 10kV.

29.04.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llapushnik (Kodi: 16023003) nga ora 14:00 deri 15:30

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik dhe Kleqkë e Re.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit te ri sipas projektit.

2.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010) prej orës 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:00 deri 16:30

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

NS 10/0.4kV TS Sibovc Zeka me kod: 14000010022 nga ora 09:00 deri 16:30

Vendet: TS Sibovc Zeka.

Arsyeja: Montimi i ndarësit, shkarkuesve, ormanit distributiv dhe kabllove hyrje/dalje.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Turiqevci (Kodi: 74000006) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Llausha, Rakinica, Kopiliq i Epërm, Kllodernicë, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbicë, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Açarevë.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës së tensionit të mesëm, demontimi i përçuesit ekzistues.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ponosheci (Kodi: 80080006) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishma dhe Smolicë.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm dhe konzollat në shtyllë.

29.04.2022

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10 kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV kV SELA IMPEKS ( kodi: 40042007199) prej orës 09:00-15:00.

TS 10/0.4 kV kV TS DD Plast Nehat Avdyli ( kodi: 40042007229) prej orës 09:00-15:00.

TS 10/0.4 kV kV TA Nikadin ( kodi: 40042007116) prej orës 09:00-15:00.

TS 10/0.4 kV kV TS Nikadin (Mulla Islamet) ( kodi: 40042007119) prej orës 09:00-15:00.

TS 10/0.4 kV kV TS Ahikosi ( kodi: 40042007118) prej orës 09:00-15:00.

Vendet: rr. Nr 112( një pjesë), Nikadini, Ahikosi dhe DD Plast.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 20kV, sipas zgjidhjes teknke.

Gjakovë

1.

TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 40 (Kodi: 81084023) nga ora 15:00 deri 15:30

Vendet: rr.Bajram Curri, rr.Dërgut Vokshi, rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti (një pjesë), rr.Nënë Tereza, rr.Pjetër Budi, rr.Rruga e UÇK-së, rr.Sadik Pozhegu, rr.Sadik Stavileci, rr.Skënderbeu, rr.Sylejmon Vokshi.

Arsyeja: Funksionalizimi i Releut të Buholcit, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Të fundit

Arrestohet shkupjani 20 vjeçar, dyshohet për 6 vjedhje

Dje në ora 19:00, policia ka arrestuar 20 vjeçarin...

Nuredini: Edhe në kohë krize, të kujdesemi për ambientin

Edhe në rrethana të krizës globale energjetike po bëhen...

Kriza energjetike/ Bekteshi takon Kryepeshkopin e Kishës Ortodokse

Në vazhdën e takimeve të krerëve fetarë në vend,...