Si të përdorim astrologjinë e marrëdhënieve (sinastria) për të llogaritur përputhshmërinë

Sinastria, ose astrologjia e marrëdhënieve, ka një tërheqje të dukshme dhe mund t’ju ndihmojë të vlerësoni sesi personaliteti juaj mund të lidhet me atë të partnerit tuaj.

Çfarë është sinastria?

Astrologjia e marrëdhënieve, e njohur ndryshe si sinastria, ka të bëjë me të kuptuarit e dinamikës në lojë kur dy njerëz bashkohen. Siç thotë astrologu dhe autori i Queer Cosmos Colin Bedell për mbg, “Është se si njerëzit e tjerë ndikojnë tek ne dhe se si ne ndikojmë tek ata.” Ai shpjegon se kjo na lejon gjithashtu të kuptojmë hapësirën midis nesh dhe njerëzve të tjerë – ku jemi të ngjashëm, dhe sigurisht, ku jemi të ndryshëm.

Planetët në sinastri

Sipas Quinn, nëse doni të vlerësoni përputhshmërinë tuaj bazë me dikë (jo domosdoshmërisht romantik), dielli, hëna dhe shenja juaj në rritje janë një vend i mirë për të filluar. “Ju nuk keni nevojë të futeni shumë thellë në grafikun tuaj për një kuptim bazë të vetes dhe të dikujt tjetër me të cilin po flisni,” shpjegon ajo, duke shtuar se dielli, hëna dhe lindja janë të ngjashme me shtyllat e personalitetit tuaj. .

Shtëpi në sinastri

Duke vazhduar te shtëpitë, janë gjithsej 12, por tre kryesore për t’u kushtuar vëmendje kur bëhet fjalë për sinastrinë: e pesta, e shtata dhe e teta. Siç vëren Quinn, shtëpia e pestë ka të bëjë me kënaqësinë, romancën dhe pjellorinë – të gjitha tema të rëndësishme kur mendohet për pajtueshmërinë. Shtëpia e shtatë, thotë ajo, është shtëpia juaj e marrëdhënieve dhe partneriteteve. Padyshim që ka energji “afatgjatë” dhe nëse keni shumë vendosje në shtëpinë e shtatë të partnerit tuaj (ose anasjelltas), kjo është një shenjë e mirë për potencialin afatgjatë. Dhe pastaj kemi shtëpinë e tetë, e cila drejton jetën tuaj seksuale.

Të fundit

‘Do hyjmë në grevë urie’, Luçiano Boçi: Të na japin logon e PD-së

Nënkryetari i PD, Luçiano Boçi, tha se nëse gjykata...

Imami i Qabesë në Kosovë, Myftiu doli e priti në aeroport

Myftiu i Bashkësisë Islame të Kosovës (BIK), Naim Tërnava...