Zgjidhen dy kryetarët e PD-së në Kolonjë dhe Poliçan

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale të Partisë Demokratike njofton se është mbyllur procesi zgjedhor për zgjedhjen e kryetarit të PD Poliçan dhe Kolonjë.

Pas numërimit të fletëve të votimit, Kryetar i PD dega Poliçan u shpall z. Behar Veli Xhaferraj me 69% të votave.

Ndërkohë pas numërimit të fletëve të votimit, Kryetar i PD dega Kolonjë u shpall z. Viktor Avni Duro me 61% të votave.

Me anë të një reagimi komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale falenderon të gjithë anëtarët që u bënë pjesë e procesit të votimit për zgjedhjen e Kryetarit të degës së tyre sipas parimit “një anëtar një votë”.

Të fundit

Zbulohen 12 emigrantë në afërsi të Negotinës

Dymbëdhjetë emigrantë nga Siria janë gjetur sot në një...

Rustemi: Rruga Strugë-Qafë Thanë do të jetë gati për 15 muaj

Ndërtimin e rrugëve në mbarë vendin, Pas njoftimeve se...