Navasana: Një ushtrim që hollon shpejt belin

Ushtrimet e belit mund të ndihmojnë në humbjen e yndyrës së tepërt të barkut dhe në formësimin e asaj pjese të trupit

Varka është një nga pozicionet në joga dhe është një ushtrim i shkëlqyer për belin, sepse ndihmon në tonifikimin e muskujve të barkut.

Pozicionohuni duke u ulur në dysheme me gjunjë të përthyer dhe shputat drejt në dysheme.

Zgjatni krahët drejt përpara jush, më pas ngrini këmbët nga dyshemeja.

Si fillim, ju mund të qëndroni me gjunjë të përkulur në mënyrë që të ruani ekuilibrin.

Mbani pjesën e poshtme të këmbëve në nivel me duart tuaja. Përkuluni pak mbrapa dhe angazhoni bustin duke i mbajtur ende krahët të shtrirë.

Nëse mundeni, në këtë ushtrim të belit, shtrini këmbët lart dhe kështu krijoni një formë V me trupin tuaj. Mbajeni pozicionin e varkës për të paktën 30 sekonda. Përsëriteni tri herë.

Të fundit

Edicioni i pestë i “Skupi Kamerfest”, Ahmeti dhe Grubi takojnë artistët

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka...

Arrestohet shkupjani 20 vjeçar, dyshohet për 6 vjedhje

Dje në ora 19:00, policia ka arrestuar 20 vjeçarin...