Çmimet e benzinës dhe dizelit mbeten të njëjta, shtrenjtohet vetëm vaji ekstra i lehtë për amvisëri

Çmimet e benzinës dhe dizelit mbeten të njëjta, shtrenjtohet vetëm vaji ekstra i lehtë për amvisëri

Çmimet e karburanteve mbeten të njëjta, ndërsa për dy denarë nga mesnata rritet çmimi i Vajit ekstra të lehtë për amvisëri, vendori sot Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE).

Çmimet e karburanteve mbeten të njëjta, ndërsa për dy denarë nga mesnata rritet çmimi i Vajit ekstra të lehtë për amvisëri, vendori sot Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE).

Nga data 21.04.2022, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Benzinë për motorë EUROSUPER BS – 95  81,50 (denarë/litër)

Benzinë për motorë EUROSUPER BS – 98  83,50 (denarë/litër)

Naftë për motorë EURODIZEL BS (D-E V)  82,50 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 82,50 (denarë/litër)

Mazut М-1 SU 51,599 (denarë/kilogram)

Të fundit

Kriza energjetike, Rama: Ndihma e BE-së ndaj Ballkanit Perëndimor mos të ketë diferenca

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, pas takimit të Komunitet...

Bekteshi: Nesër takim me kompaninë për furnizim me gaz natyror

Ekipi qeveritar i Maqedonisë i udhëhequr nga kryeministri Dimitar...

Masat e reja anti-krizë, Bekteshi: Do të ndihmohen qytetarët dhe kompanitë që prodhojnë ushqime bazë

Ministria e Ekonomisë ka filluar komunikimin me kompanitë e...