Mjekja Klerida Shehu: Agjërimi ulë nivelin e stresit dhe të reaguari në mënyrë impulsive

Mjekja Klerida Shehu u shpreh se profesioni i mjekut është një mision dhe detyrë.

Ajo tha se agjërimi  ulë nivelit e stresit dhe të reaguari në mënyrë impulsive ndërsa theksoi se mundohen t’i kuptojnë pacientët dhe sjelljet e tyre.

Klerida Shehu: Profesioni i mjekut është një profesion shumë I bukur. Në fund të ditës është nëj mision, ke për të detyrë të kënaqur, të shëruar, pacientët që janë drejtuar tek ti. Në kohën e ramazanit gjithë atmosfera që krijohet rreth e rrotull, kujtohemi akoma më tepër se çfarë duhet të bëjmë në mënyrë që t’i shërbejmë sa më mirë pacientit, e cili na drejtohet në një moment shumë të vështirë të jetës. Kur je agjërueshëm, ulet niveli  stresit, dhe I të reaguarit në mënyrë intensive. Mundohemi t’i kuptojmë pacientët dhe sjelljet e tyre.

Është një punë e bukur me përgjegjshmëri të lartë. Shpeshherë duhet të lësh shumë gjëra nga vetja për të arritur të bësh ashtu siç duhet me detyrën dhe ndjenjën tënde duhet ta menaxhosh mirë.

Të fundit

Gjobiten 182 vozitës në Shkup, 24 për tejkalim të shpejtësisë

Shkup, 28 shtator – Ministria e Punëve të Brendshme...

Nuk justifikoi pasurinë, KPK shkarkon nga detyra gjyqtaren e Tiranës

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit (KPK) ka shkarkuar...