Këto sekrete nuk duhet t’i nxirrni në asnjë mënyrë!

1. Mos u tregoni të tjerëve planet tuaja. Realizojini fillimisht dhe më pas tregojini.

2. Mos flisni për gjërat e mira që keni bërë. Asnjëherë mos lejoni që dora juaj e majtë të dijë se çfarë ka dhënë dora e djathtë.

3. Asketizmi: Abstinenca fizike duhet të kombinohet në mënyrë harmonike me abstinencën emocionale.

4. Mendimet tuaja private duhet të mbeten gjithmonë private. Mos lejoni askënd t’i shikojë.

5. Njohjet shpirtërore: Ndryshimet tuaja të brendshme do të ndikojnë në jetën tuaj të jashtme. Por mos ia tregoni kurrë askujt, njerëzit janë mosmirënjohës.

6. Problemet familjare nuk duhet të dalin kurrë nga shtëpia.

7. Asnjëherë mos flisni për veprat e këqija të dikujt, mos e ndotni shpirtin.

Të fundit

Foshnja 4-muajshe në gjendje të rëndë, arrestohet edhe nëna shqiptare në Greqi, dyshohet për dhunë

Një foshnjë shqiptare, vetëm katër muajshe ndodhet e shtruar e intubuar...

U raportua i zhdukur 43 vjeçari nga Tetova me probleme shëndetësore

Policia e Tetovës informoi se me 25 shtator 2022...

Përfshihet nga flakët një barakë druri në Tetovë

Zjarrfikësit e Tetovës sot ndërhynë në një zjarr në...