Ky është drejtori i ri në QIK, në Facebook largon gjuhën shqipe!

Qyteti i Shkupit ka emëruar drejtor të ri në Qendrën Informative Kulturore

Ai do të jetë Antonio Dimitrov.

Por çfarë bie në sy, është se faqja e këtij institucioni, i cili në udhëheqësinë paraprake komunikonte edhe shqip, tashmë është vetëm në gjuhën maqedonase.

Vetëm në gjuhën maqedonase është edhe njoftimi i drejtorit.

Kujtojmë se në bazë të Ligjit për përdorimin e gjuhëve, në komunat ku 20% i qytetarëve janë shqiptarë, institucionet që gravitojnë në atë komunë duhet të komunikojnë edhe në gjuhën shqipe.

https://www.facebook.com/KulturnoInformativenCentar/posts/106188502070166

Marketing

Të fundit

Edicioni i pestë i “Skupi Kamerfest”, Ahmeti dhe Grubi takojnë artistët

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka...

Arrestohet shkupjani 20 vjeçar, dyshohet për 6 vjedhje

Dje në ora 19:00, policia ka arrestuar 20 vjeçarin...