Këshilli i komuës së Çairit miraton dy vendime të rëndësishme për mirëqenien e banorëve

Çairas të mi, me kënaqësinë më të madhe po ndaj me ju informacionin për miratimin e dy vendime në seancën e 11-të të Këshillit të Komunës së Çairit në seancën e 11-të miratoi dy vendime që janë mjaftë të rëndësishme për mirëqenien e banorëve tanë!!!

1. Bashkëpunim me Komunën e Ferizajit, për vendosjen e paneleve fotovoltaike në tre shkolla fillore (Imri Elezi, Hasan Prishtina dhe Liria), si dhe në Kopshtin e fëmijëve Borëbardha. Projekti mbështetet nga fondet e Bashkimit Evropian.
2. Rekonstruim i plotë i rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit në rrugët 177, 177/1 177/2 (lagja Sa’at Kullë) me mbështetje financiare nga Ministria e Financave.

Marketing

Të fundit

‘Do hyjmë në grevë urie’, Luçiano Boçi: Të na japin logon e PD-së

Nënkryetari i PD, Luçiano Boçi, tha se nëse gjykata...

Imami i Qabesë në Kosovë, Myftiu doli e priti në aeroport

Myftiu i Bashkësisë Islame të Kosovës (BIK), Naim Tërnava...