​Fillon puna për ndërtimin e një terreni sportiv dhe këndit të lojërave në lagjen “Dardania” në Gjakovë

Së shpejti edhe fëmijët e lagjes “Dardania” në Gjakovë do të kenë hapësirën e tyre për zhvillimin e aktiviteteve rekreative jashtëshkollore.

Falë investimit në ndërtimin e terrenit sportiv në këtë lagje, projekt ky i financuar nga Komuna e Gjakovës, përkatësisht Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport .

Siç bëhet e ditur, do të ndërtohet teren sportiv për streetball si dhe do të ngrihet këndi i lojërave.

Rregullimi i hapësirave rekreative në këtë pjesë të komunës së Gjakovës është pjesë e një projekti më të zgjeruar të Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport që është duke rregulluar edhe terrene të tjera në zona të tjera të komunës.

Finalizimi i terrenit sportiv në lagjen “Dardania” pritet të përfundojë në fund të muajit maj.

Të fundit

Edicioni i pestë i “Skupi Kamerfest”, Ahmeti dhe Grubi takojnë artistët

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka...

Arrestohet shkupjani 20 vjeçar, dyshohet për 6 vjedhje

Dje në ora 19:00, policia ka arrestuar 20 vjeçarin...