Fakulteti Ekonomik sot organizoi Panairin e Punës 2022

Sot Fakulteti Ekonomik, në kuadër të Universitetit të Prishtinës organizoi Panairin e Punës 2022.

Stafi i fakultetit së bashku me studentët mirëpritën shumë prej kompanive më prestigjioze në Kosovë, të cilat përmes prezantimeve, fletushkave e materialeve tjera i njoftuan studentët për mundësitë e punës dhe i pranuan CV-të e tyre për t’i shqyrtuar për punësim.

Studentët patën mundësi të informoheshin për shumë mundësi praktike dhe punësimi të ofruara nga kompanitë pjesëmarrëse.

Fakulteti Ekonomik vazhdon tē jetë mbështetës i përhershëm i avansimit dhe ndërtimit të karrierës së studentëve gjatë gjithë rrugëtimit të tyre akademik.

Të fundit

Behgjet Pacolli pronari i ardhshëm i Manchester United?!

Mediumi anglez Football Transfers, shkruan se ish-presidenti i Kosovës,...

Rrëfimi i 18 vjeçares: I dashuri i nënës ma humbi virgjërinë, tani kam frikë…!

Revistës “The Sun”, kësaj radhe i është drejtuar një...