Covid 19/Këto janë vendimet e miratuara nga Shtabi kryesor i krizave

Në mbledhjen e pestë të Shtabit Kryesor Koordinues të Krizave u miratuan më tepër konkluzione nga vendimet edhe rekomandimet e Komisionit për Sëmundje Infektive. Konkluzionet do t’i dërgohen Qeverisë, e cila për to do të vendosë në mbledhjen e ardhshme të Qeverisë.

Ndër konkluzionet e miratuara që Komisioni i dorëzoi në ShKKK janë heqja e detyrimit për mbajtjen e maskave gjatë mbajtjes së mësimit me prezencë fizike në shkollat e mesme, si dhe heqja e ndalimit të ekskursioneve dhe mësimit në natyrë.

Është miratuar edhe konkluzioni për heqjen e detyrimit për mbajtjen e maskave mbrojtëse në hapësirë të mbyllur, me përjashtim të institucioneve shëndetësore, transportit publik, barnatoret dhe shtëpitë e pleqve.

Për konkluzionet e miratuara, Qeveria do të diskutojë dhe vendos në mbledhjen e ardhshme të saj.

Marketing

Të fundit

Rod Stewart flet për ndarjen nga jeta të dy vëllezërve të tij

Artsiti Rod Stewart  ka folur për ndarjen nga jeta...

Behgjet Pacolli pronari i ardhshëm i Manchester United?!

Mediumi anglez Football Transfers, shkruan se ish-presidenti i Kosovës,...