SASHK: Greva do të vazhdojë edhe nesër

Sipas kryetarit të SASHK-ut Jakim Nedellkov greva do të vazhdojë edhe nesër sepse edhe nëse bien dakord me organet kompetente për kërkesat e tyre përsëri kërkesa duhet të shkon deri te anëtarët e sindikatit dhe pastaj të gjithë së bashku të vendosin për një vendim të vazhdojnë me grevë apo të ndalojnë.

Greva në arsim do të vazhdon edhe nesër edhe nëse sonte takohemi me përfaqsuese të Qeverisë dhe Ministrive dhe nëse biem dakord me kërkesat është patjetër që ato kërkesat të shkojnë në procedurë tek anëtarët e sindikatit dhe të marim autorizimin e tyre për ndërprerje eventuale të grevës ose për refuzim të propozimit, dekalroi Nedellkov

Marketing

Të fundit

Kriza energjetike, Rama: Ndihma e BE-së ndaj Ballkanit Perëndimor mos të ketë diferenca

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, pas takimit të Komunitet...

Bekteshi: Nesër takim me kompaninë për furnizim me gaz natyror

Ekipi qeveritar i Maqedonisë i udhëhequr nga kryeministri Dimitar...

Masat e reja anti-krizë, Bekteshi: Do të ndihmohen qytetarët dhe kompanitë që prodhojnë ushqime bazë

Ministria e Ekonomisë ka filluar komunikimin me kompanitë e...