Një gotë verë baraz me një orë palestër, por mos e vazhdo numërimin

Sipas një studimi të bërë kohëve të fundit thuhet se konsumimi i një gote verë mund të jetë i barabartë me një orë palestër. Sipas këtij studimi, resveratoli, një kompleks në verën e kuqe jep përfitime të shumta në muskuj.

Ai mund të përmirësojë fuqinë e muskujve dhe aktivitetin fizik, gjithashtu do të përmirësojë shëndetin e zemrës. Perbërësit aktiv në verë nxisin metabolizmin dhe e bëjnë më të lehtë rënien në peshë.

Sipas studimit duhet të mbanit mend 2 gjera kryesore:

Pini vetëm verë të kuqe: pasi vera e bardhë nuk mbart të njëjtat përfitime si vera e kuqe.

Pini vetëm një gotë në ditë: ajo do të përmirësojë performancën tuaj gjatë aktivitetit fizik dhe do t’ju japë shumë përfitime të tjera shëndetësore.

Të fundit

Sa orë gjumë duhet të bëjnë bebet?

Rekomandimet për orët e nevojshme të gjumit tek fëmijët...