Balerina shqiptare tregon kërcënimin që ka marrë prej një personi në pushtet

Isida Mollaymeri ka qenë e ftuar në “Goca dhe Gra” ku ka folur për profesionin si balerinë dhe shfaqjet në “Teatrin e Operas dhe Baletit”. Ndër të tjera ajo ka treguar një detaj tronditës, duke ju referuar dikujt që ka pushtet, por preferon ta lërë pa publikuar emrin.

“Sa të jem unë këtu, ti nuk shkel më në këtë skenë”, tregoi Isida në bisedë.

Siç kuptohet nga fjalia e thënë, personi që e ka thënë ka një pozitë të lartë, por mbase s’do bëhet kurrë publik.

Balerina ka thënë edhe se ka shumë konkurrencë dhe se janë grup i vogël pune, ndaj të gjithë përpiqen që t’u prishin punë.

Të fundit