Udhëheqësia e një shteti dhe një populli

Një shtet dhe një popull, të cilët i udhëheqin budallenjtë, hajnat, të korruptuarit dhe tradhtarët, ai shtet dhe ai popull kurrë nuk sheh dritë e as përparim.

Një shtet dhe një popull të cilëve përfaqësuesit e tyre në Parlament, ratifikojnë marrëveshje ndërkombëtare bilaterale me shtetet fqinje, me të cilat marrëveshje vendoset kufiri aty ku nuk duhej të vendosej, duke dëmtuar sipërfaqen tokësore të shtetit të tyre, ai shtet dhe ai popull vetëm dëme dhe regres ka nga përfaqësuesit e tillë, të cilët mbi të gjitha interesat e shtetit, kombit dhe atdheut i kanë interesat e tyre personale, meskine dhe të pista materiale.

Mjerë ai shtet dhe ai popull, që është i dënuar për të pasur udhëheqës dhe përfaqësues të tillë.

Ata për tu pasuruar vetë janë në gjendje për t’i sakrifikuar interesat e shtetit, kombit dhe atdheut.

Të fundit

Tifozja kroate ironizon Brazilin me lëvizjet s*eksi: Bëje kërcimin tënd rrugës për në shtëpi!

Ivana Knoll mund të ketë pasur disa probleme para...

Stresi pranon se e ka tradhtuar ish-partneren, Kejsin: Bëra gabimin fatal

Të hënën (6 dhjetor) ka nisur Big Brother VIP...