Në ShSKUK po trajtohen shtatë pacientë me COVID-19

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës po trajtohen shtatë pacientë të konfirmuar me COVID-19.

Po ashtu në trajtim janë edhe tre pacientë post-COVID-19.

Me oksigjeno-terapi janë tre pacientë, derisa dy pacientë janë duke u trajtuar në Spitalin e Pejës.

Në Mjekim Intensiv nuk ka pacientë që po trajtohen nga COVID-19.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 8 pacientë

Spitali i Pejës, 2 pacientë

Të fundit

Argjentina në presion

Edhe dita e sotme do të rezervojë katër duele...

​“Funerali i mbylljes së degëve”, studentët ‘homazhe’ për zbrazjen e universiteteve në Shqipëri

Qëndresa qytetare dhe studentët kanë vendosur dy pllaka varri...