Kuvendi Zgjedhor i FFK-së/ Delegatët nga UEFA dhe FIFA arrijnë në Kosovë

Nesër do të mbahet Kuvendi i Rregullt Zgjedhor i Federatës së Futbollit të Kosovës.

FFK zhvillon nesër Kuvendin Zgjedhor, pas kthimit të përgjigjes nga Gjykata Themelore e Prishtinës.

Data mbetet ajo që ishte caktuar paraprakisht dhe Agim Ademi kërkon nesër mandatin e radhës.

FFK njofton se për këtë Kuvend do të ketë monitorues edhe nga FIFA dhe UEFA.

“Përfaqësuesit e UEFA-s dhe FIFA-s arrijnë në Kosovë

Dy përfaqësues të UEFA-s dhe dy përfaqësues të FIFA-s kanë arritur në Kosovë.

Ata do të marrin pjesë në punimet e Kuvendit të Rregullt Zgjedhor të FFK-së dhe do t’i drejtohen delegatëve të Kuvendit me nga një fjalë rasti Punimet e Kuvendit do të mbahen nesër në selinë e FFK-së në orën 11:00.”, thuhet në njoftimin e FFK.

Të fundit

​Sot mësohen dy çerekinalistët e fundit të Botërorit

Me dy ndeshjet që do të zhvillohen sot, do...

Sekreti për t’u bërë i pasur: Jetoni nën mundësitë tuaja!

Është e mërzitshme, por kjo nuk do të thotë...