Fushë Kosova fiton në udhëtim, 2 Korriku barazon

Fushë Kosova kthehet me tre pikë, duke e mposhtur me rezultat 3:2 Vushtrrinë, në ndeshjen e javës së 20-të të Ligës së Parë të Kosovës, grupi B.

Futbollistët e Fushë Kosovës u treguan më të mirë dhe arritën pikë të rëndësishme, e 2 Korriku i Prishtinës barazon 1:1 me Kikën në Hogosht.

Flamurtari deklasoi me 3:0 Arbërinë e Dobrajës së Madhe.

Ferizaj kryeson me 43 pikë, pasojnë Vushtrria 39, Fushë Kosova 31, Ramiz Sadiku 20, 2 Korriku 29, Flamurtari 27, Arbëria 26, Kika 21, Vllaznia 17 dhe Vitia 10.

Rezultatet 

Kika – 2 Korriku        1:1
Vitia – F. Kosova        2:3
Ferizaj – Vushtrria 1:0
Flamurtari – Arbëria 3:0

Të fundit