Sot betohen 51 avokatë dhe 25 praktikantë të avokatisë

Oda e Avokateve të Kosovës ka organizuar eventin më saktësisht Betimin solemn kur pritet të betohen 51 avokat dhe 25 praktikantë të avokatisë.

Njoftimi:

“Kemi kënaqësinë të ju ftojmë në eventin e organizuar nga Oda e Avokatëve të Kosovës, përkatësisht Betimin Solemn, të 51 avokatëve dhe 25 praktikantëve të avokatisë”, thuhet në njoftimin për media.

Image

Agjenda

Eventi do të mbahet në Hotel “Emerald”, në ora 14:00 Prishtinë.

Të fundit