Tri shenjat që do të ndikohen më së shumti nga hëna e re e Dashit

Mes atmosferave të freskëta të futura nga fillimi i pranverës dhe sezonit të Dashit, nuk është çudi pse mund të keni vënë re një gjallëri në jetën tuaj së fundmi.

Shenja e zjarrit që kërkon emocione ka të bëjë me veprimin, kështu që edhe pse hëna e re e prillit, e cila mbërrin më 1 prill do të japë një pushim të nevojshëm për disa, nëse jeni një nga shenjat e pakta të zodiakut më të prekura nga hëna e re e zezë e prillit 2022, kjo hënë do duken më shumë si ri-shpikje dhe një dritë e gjelbër për të udhëhequr të gjitha qëllimet tuaja ambicioze.

Hënat e reja jo vetëm që rivendosin ciklin hënor. Në astrologji, kjo periudhë nënkupton një periudhë pushimi, si dhe një shans për të reflektuar dhe rivlerësuar.

Por për shkak se Dashi ka të bëjë me marrjen e përgjegjësisë , ky cikël hënor do t’i çojë veprimet e zakonshme të hënës së re në një nivel tjetër për disa shenja të zodiakut me fat. Kjo për shkak se hëna e re e prillit konsiderohet gjithashtu një hënë e re e rrallë e zezë pasi është teknikisht hëna e re e dytë në një muaj për ata në kohën e Paqësorit.

Lexoni më tej për të zbuluar nëse jeni një nga disa shenja të zgjedhura të zodiakut më të prekura nga hëna e re e zezë e prillit 2022:

Dashi

Gaforrja

Peshqit

Të fundit