Ahmeti prezantoi raportin vjetor të punës

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti sot në seancën e 6-të të Kuvendit Komunal, ka prezantuar raportin vjetor të punës për vitin 2021, ku tha se viti që lamë pas ishte vit jashtëzakonisht sfidues duke pasur parasysh mbajten e dy parë zgjedhjeve të cilat kanë pasur ndikim në punën dhe përditshmërinë tonë, po ashtu me COVID-19 dhe me situatat që na kanë përcjellur e që kanë qenë me sfida të jashtëzakonshme.

Me gjithatë viti 2021 mund të konstatohet i suksesshëm bazuar në parametrat zhvillimor dhe duke marrë parasysh realizimin e objektivave të planifikuara.

“Për herë të parë ndodhe që Komuna e Lipjanit në vitin 2021 ka shpenzuar buxhetin mbi 96% është një record i jashtëzakonshëm, për kundër sfidave që kemi pasur janë realizuar 110 projekte”,ka thënë Kryetari Imri Ahmeti, duke vlërsuar rezultatet që ka shënuar Lipjani në tejkalimin e planit të hyrave vetanake e sidomos të tatimit në pronë.

Kryetari Imri Ahmeti po ashtu ka shprehur mirënjohje e vlerësim për të gjitha institucionet e organizatat vendore e ndërkombëtare që Lipjanin e kanë renditur ndër komunat me përfomancë të jashtëzakonshme, një kontribut i të gjithë mekanizmave të pushtetit ë këtë rast Komunës së Lipjanit.

Dhe në fund Kryetari Ahmeti ka falenderuar të gjithë qytetarët e Lipjanit, partnerët vendor e ndërkombëtar, për kontributet e përbashkëta gjatë vitit që lamë pas si dhe i ka ftuar të gjithë që të angazhohen së bashku në tejkalimin e sfidave dhe vështirësive, në dobi të progresit zhvillimit të gjithanshëm të komunës sonë.

Të fundit

Ishte vetëm 22 vjeç, futbollisti ndërron jetë gjatë seancës stërvitore

Futbollisti kolumbian Andres Balanta ndërroi jetën të martën gjatë...

Këshilli Gjyqësor të hënën do të zgjedhë kryetarin e ri

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut me...