KEDS: Zjarret po djegin edhe asetet elektroenergjetike

Gjatë vikendit në Kosovë ka pasur një numër të konsiderueshëm të zjarreve anekënd vendit.

Ato zjarre kanë shkaktuar edhe djegien e aseteve elektroenergjetike në disa raste në komuna të ndryshme të Kosovës.

Kjo situatë është e papranueshme, pasi përvec dëmtimit të aseteve, po ndikon direkt në ndërperjen e energjisë elektirke për mijëra konsumatorë.

Ekipet tona kanë qënë vazhdimisht në vatrat e zjarreve ku janë afektuar asetet e KEDS-it dhe kanë bërë maksimumin që dëmet të jenë sa më të vogla.

Apelojmë te të gjithë që të kenë kujdes në rastet e zjarreve, sidomos atyre të qëllimshme, pasi po shkaktohen dëme të konsiderheshme materiale, riparimi i tyre po merr kohë, ndërsa edhe konsumatorët po mbesin kohë të gjatë pa energji elektrike.

Të fundit

Mariçiq: I filluam negociatat në vitin 2022 dhe presim t’i përfundojmë në vitin 2030

Zëvendëskryeministri i ngarkuar për çështje evropiane, Bojan Mariçiq, ka...

Erik ten Hag nuk është i lumtur me Sanchon

Trajneri i Manchester United, Erik ten Hag, i ka...

Vrasja e Xhuvanit që tronditi opinionin publik/ Gjykata e Apelit merr vendimin për 6 oficerët e policisë

Gjykata e Apelit ka rikthyer  në detyrë 6 punonjësit...