Osmani: Le t’i mbrojmë pyjet, në mënyrë që të mbrojmë vet jetën

Presidentja e vendit, Vjosa Osmani në Ditën Ndërkombëtare të Pyjeve, ka vizituar Blinajën, duke thënë se kjo datë rikujton nevojën kolektive e individuale për të ruajtur pyjet në vendin tone.

Postimi në Facebook:

Në Blinajën tonë të mrekullueshme shënuam Ditën Ndërkombëtare të Pyjeve, një datë e rëndësishme që na rikujton nevojën kolektive e individuale për të ruajtur dhe mbrojtur pyjet në vendin tonë.

Le t’i mbrojmë pyjet, në mënyrë që të mbrojmë vet jetën.

Të fundit

Sa orë gjumë duhet të bëjnë bebet?

Rekomandimet për orët e nevojshme të gjumit tek fëmijët...