Trofeu “Tirana” në çiklizëm, shpallen fituesit e parë të vitit 2022

Federata Shqiptare e Çiklizmit ka organizuar në Tiranë eventin e parë të këtij viti. Në kryeqytet u organizua trofeu “Tirana”, me pjesëmarrjen e 58 çiklistëve, të cilët garuan në 4 kategori të ndryshme: Kategoria Elitë dhe U-23 (distanca 90km); kategoria Junior (distanca 74km); kategoria kadetë (distanca 42km).

Garat e këtij eventi u përshkuan në autostradën Tiranë-Elbasan-Petrelë dhe paraqitja e çiklistëve ka qenë në përgjithësi e mirë. Edhe rivaliteti ka qenë i madh, sidomos te moshat, por edhe te të rriturit është vërejtur një rivalitet i fortë. Interesant fakti se në të katërta kategoritë kanë fituar çiklistë të skuadrave të ndryshme.

Kategoria-Elitë

1-Kristel Sota (Apolonia), 2h47’38”

2-Olsian Velia (Tirana), +1’11”

3-Andi Tafili (Teuta), +3’24”

Kategoria U-23

1-Nuri Mullalli (Skënderbeu), 2h51’48”

2-Ilir Çota (Studenti), +14”

3-Loandi Kacidhja (Skënderbeu), +1’30”

Kategoria-Junior

1-Henri Hysa (Teuta), 2h21’39”

2-Gridi Milkurti (Studenti), +1’05”

3-Servet Kastrati (Vllaznia), +2’11”

Kategoria-Kadetë

1-Erdi Pilku (Tirana), 1h18’14”

2-Emil Priftaj (Tirana), +1”

3-Ankel Limaja (Tirana), +2’31

Të fundit

Si të planifikohet një projekt

Çelësi  për një projekt të suksesshëm është në planifikimin...

​Sot mësohen dy çerekinalistët e fundit të Botërorit

Me dy ndeshjet që do të zhvillohen sot, do...