Bora bllokon Podujevën, Bulliqi del në terren: Po punojmë për t’i zhbllokuar rrugët

Ditën e sotme në Podujevë reshjet e denduar kanë vështirësuar qarkullimin në komnikacion.

Kryetari Shpejtim Bulliqi ka parë situatën nga afër dhe ka njoftuar se janë duke punuar terren me kapacitete të plota për t’i zhbllokuar rrugët dhe qarkullimi i qytetarëve të jetë normal.

Postimi në Facebook:

Reshjet e dendura të borës kanë vështirësuar qarkullimin në komunikacion, ne jemi duke punuar në teren me kapacitete të plota për t’i zhbllokuar rrugët dhe qarkullimi i qytetarëve të jetë normal.

Për të parë nga afër gjendjen e rrugëve, bashkë me drejtorin e Shërbimeve Publike vizituam rrugët në fshatrat Kërpimeh, Metehi dhe Repë.

Meqenëse reshjet janë të vazhdueshme, apeloj tek të gjithë vozitësit të kenë kujdes të shtuar!

Image
Image
Image

Të fundit

Sa orë gjumë duhet të bëjnë bebet?

Rekomandimet për orët e nevojshme të gjumit tek fëmijët...