KEDS njofton për punime në rrjet, këto janë zonat që do mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar për punime të domosdoshme të sigurisë në sistem të dielën, hënën dhe martën dhe ka paralajmëruar për ndërprerje të furnizimit të energjisë elektrike në disa zona.

Oraret dhe vendet ku do të ketë ndërprerje si pasojë e punimeve në rrjet:

07.03.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllareva (kodi 52000009) prej orës 11:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Çabiqi 1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport, Lagjja Buzalla.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Loxha (kodi 51000008) prej orës 11:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj dhe Raushiq Kulla.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, Bartja e përçuesve në shtyllat e reja të tensionit të mesëm, degëzimi i Grabovcit.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kabllat (kodi 73000001) prej orës 11:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Qyteti, policia dhe qendra.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, Gropimi dhe punimi i lidhësve te kabllot 10kV TS kulla nr.1.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Opterusha (kodi 82000010) prej orës 11:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe Zoçishtë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ngritja e shtyllave të betonit të tensionit të mesëm dhe montimi i njërës prej tyre në Hoqë të Madhe.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kufca (kodi 60061006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm dhe Draganci i Vjetër.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, Dislokimi (zhvendosja) e ndaresit linjor ne Dragance

2.

Nga TS 110/35kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Artanë (kodi 60024) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV dhe 2 NS 35/0.4kV prej orës 11:00 deri në ora 14:30

Vendet: fshatrat: Jasanovik, Kllobukar (një pjesë), Koloni, Koloni e Vjetër, Koloni e Re, Plavica (një pjesë) dhe Tullar (një pjesë), Bunjak (një pjesë) dhe Marevc, Artanë-Llabjan (një pjesë), Artanë (një pjesë), Bostan, Brus (një pjesë), Dragoc, Kukavicë, Gelmivad (një pjesë), Izvor, Koznicë, Llabjan, Llajshevc, Manishnicë, Parallovë (një pjesë), Prekovc, Kukavicë, Tullar, Jasenovik, Qeranovik, Vlasali dhe Zebinc dhe Minierat 6kV.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (kodi 10014001) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i izolatorëve 10kV.

07.03.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (kodi: 82082007) prej ores 09:00-10:00 dhe nga ora 20:00-21:00

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehen trafostacionet:

TS 10/04 kV Kijeva 3 Mulliri (kodi: 82082007031) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV “Shala Swiss Oil” shpk (kodi: 82082007065) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Mulliri, Shala Swiss oil.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe ndarësit.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Barani (kodi: 53000002) prej ores 10:00 deri në ora 16:45

Vendet: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e ulet, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit dhe Buqani.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nen tension, shtrirja e përçueseve, vendosja e konzollave dhe izolatorëve sipas projektit.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Zuqakt (kodi: 73000003004) prej ores 09:00-11:00 dhe nga ora 14:00-16:00

Vendet: Zuqakt

Arsyeja: Lidhja e daljeve të reja 0.4 kV ne TS 10/0.4 kV Zuqakët, me Ormanat Distributiv për Matje.

Prishtinë

1

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Podujevës (kodi: 13000008076) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Një pjesë e rr.Mentor Retkoceri.

Arsyeja: Ndërrimi ormanit te tensionit të ulët 0.4 kV.

06.03.2022

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet LP 35 kV Silkapori dhe pa tension mbesin nënstacionet:

LP 35kV me kod: 40045000 nga ora 11:00 deri 18:00

LP 35kV me kod: 40045001 nga ora 11:00 deri 18:00

LP 35kV me kod: 40045002 nga ora 11:00 deri 18:00

LP 35kV me kod: 40045201 nga ora 11:00 deri 18:00

LP 35kV me kod: 40045301 nga ora 11:00 deri 18:00

LP 35kV me kod: 40046001 nga ora 11:00 deri 18:00

LP 35kV me kod: 40047001 nga ora 11:00 deri 18:00

LP 35kV me kod: 40048001 nga ora 11:00 deri 18:00

Vendet: Silkapori, X- Fort, Renova, Dauti comer, Kivo dhe Renova.

Arsyeja: Vendosjen e shtyllave të reja për realizimin Hyrje-Dalje sipas pëlqimit elektro-energjetik

07.03.2022

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Konjuh (kodi: 41000004) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lipjan (një pjesë), Konjuh, një pjesë e Banullës, bizneset përgjatë Magjistrales Prishtinë – Ferizaj.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm nën tension, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

07.03.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen në stabiliment te Fati im TS-at prej orës 13:00-13:30 dhe nga ora 16:30-17:00

NS 10/0.4kV Ll. Sello 3 (Kodi: 19000035121)

NS 10/0.4kV Ll. Sello 1 (Kodi: 19000035123)

NS 10/0.4kV Ll. Sello 2 (Kodi: 19000035122)

NS 10/0.4kV Kamp shtëpiza- Petrit Deqani (Kodi: 19000035011)

NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc (Kodi: 19000035013)

NS 10/0.4kV NTP” ARBËRIA”(Çlirimi) (Kodi: 19000035016)

NS 10/0.4kV Banesat Private te shk. L.P. (Kodi:19000035020)

NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli) (Kodi:19000035028)

NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi:19000035029)

NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku)(Kodi:19000035097)

NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)

NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi:19000035099)

NS 10/0.4kV JEHONA TS Privat (Kodi: 19000035100)

NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani (Kodi:19000035101)

NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)

NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi:19000035153)

NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve”Delux” (Toverlani) (Kodi:19000035247)

NS 10/0.4kV Preoci 3 ( TE Mercedesi) (Kodi:19000035003)

NS 10/0.4kV Mercedes Mita (Pumpa e benzinit) (Kodi:19000035004)

NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”(Kodi:19000035156)

NS 10/0.4kV Gani Aliu (Kodi:19000035161)

NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi:19000035164)

NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk (Kodi:19000035237)

NS 10/0.4kV Merkom Kompani PEZHO (Arif Elshani) (Kodi:19000035039)

NS 10/0.4kV Fura Kobake (Kodi:19000035042)

NS 10/0.4kV N.T.”Luli”-Lulzim Marevci(Kodi:19000035044)

NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi:19000035045)

NS 10/0.4kV Naser Mustafa-objekti banesor (Kodi:19000035047)

NS 10/0.4kV Afrim Hoxha (Kodi:19000035048)

NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K. (Kodi:19000035137)

NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (obj. elipsa) (Kodi:19000035012)

NS 10/0.4kV Internation health centar (Spitali turk) (Kodi:19000035043)

NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni (Kodi:19000035049)

NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA(Kodi:19000035104)

NS 10/0.4kV Basri Shahini (Kodi:19000035108)

NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla Sellë (Kodi:19000035109)

NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-objekti afarist (Kodi:19000035113)

NS 10/0.4kV Ll. Sello 4 (Kodi:19000035120)

NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti (Kodi:19000035129)

NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Kodi:19000035138)

NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi:19000035146)

NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri “Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi:19000035159)

NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi:19000035162)

NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci (Kodi:19000035163)

NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi:19000035240)

NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli “VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi:19000035241)

NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi:19000035245)

NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi:19000035248)

NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi:19000035249)

NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi:19000035264)Vendet: Llapna sella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë Ferizaj

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen TS-at:

TS 10/04 kV N.T.P Arbëria (kodi: 19000035016) prej orës 13:00 deri në ora 17:00

TS 10/04 kV Thesar Llapashtica (kodi: 19000035138) prej orës 13:00 deri në ora 17:00

Vendet: Objekti Arbëria dhe Thesar Llapashtica.

Arsyeja: Rritja e fuqisë së transformatorit, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Shkolla e Mesme “28 Nentori “(kodi: 11000003010) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Shkolla e mesme teknike.

Arsyeja: Pastrimi i oborrit të shkollës “Ahmet Gashi” nga drunjët.

08.03.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.23 Hotel Iliria (kodi: 11000006) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Rr. 4 Llullat, Afer Ilirise, Rr. Gustav Majer dhe Hotel Ilira

Arsyeja: Punimi i kokave kabllovike.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehen TS-at 10/04 kV:

TS 10/04 kV Pompat e Ujësjellësi Batllavë (kodi: 12000016077) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Alban Beselina (kodi: 12000016207) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Prizren 1 (kodi: 12000016073) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Parku 3 (kodi: 12000016127) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Ardian Krasniqi 2 (kodi: 12000016130) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Shefqet Zeneli Objekti Banesor (kodi: 12000016149) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Ardian Krasniqi 1 (kodi: 12000016075) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV (kodi: 12000016202) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Gustav Majer2 (kodi: 11000021024) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Një pjesë e qytetit rreth parkut.

Arsyeja: Punimi i kokave kabllovike.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hotel Grand Prishtina (kodi: 19100013) prej orës 09:00-09:10 dhe nga ora 17:50-18:00

Vendet: Hoteli Grand.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 6 do të ndërprehen TS-at 10/04 kV:

TS 10/04 kV Fazli Graiqevcit 2 (kodi: 19100013091) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Fazli Graiqevcit 1 (kodi: 19100013090) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Një pjesë qendër të qytetit.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinës RMU (2+1) dhe punimi i kokave kabllovike.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ledinat (kodi: 53000001) prej ores 10:00 deri në ora 16:45

Vendet: Gramaqeli, Belegu, Baballoqi, Dubrava, Irzniqi, Ledinat dhe Prokolluku.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe ndarësit.

08.03.2022

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Poslishta (kodi: 30035006) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Të fundit

Propozim buxheti për vitin 2023, fillon debati rreth amandamenteve

Prej sot fillon debati i amandamenteve për Propozim buxhetin...

Mariçiq: I filluam negociatat në vitin 2022 dhe presim t’i përfundojmë në vitin 2030

Zëvendëskryeministri i ngarkuar për çështje evropiane, Bojan Mariçiq, ka...