60 fëmijë sot filluan edukimin bazë në Institucionin Parashkollor “Ganimete Tërbeshi”

60 fëmijë sot filluan edukimin bazë në Institucionin Parashkollor “Ganimete Tërbeshi” në Gjakovë.

Kryetari i komunës, Ardian Gjini tha se ky është vetëm njëri nga tri objektet e reja, pasi edhe dy të tjerë janë të gatshëm dhe po punohet në inventarizimin e tyre.

“Nuk ka më mirë se sa të fillosh ditën me fëmijët, e aq më shumë lumturi merr kur projektet e realizuara shërbejnë në socializimin e tyre.

Ky është njëri prej tre objekteve të reja. Edhe dy të tjerët janë të gatshëm dhe po punohet në inventarizimin e tyre”, tha tha ai gjatë vizitës që i bëri sot ankesit të ri të institucionit parashkollor “Ganimete Tërbeshi”, objekti Orize.

Të fundit

Arrestohet shkupjani 20 vjeçar, dyshohet për 6 vjedhje

Dje në ora 19:00, policia ka arrestuar 20 vjeçarin...

Nuredini: Edhe në kohë krize, të kujdesemi për ambientin

Edhe në rrethana të krizës globale energjetike po bëhen...